• Procese de reparaţie auto

  Procese de
  reparaţie auto

  Procese de
  reparaţie auto

Redare luciu şi polişare

Aplicarea vopselei cu PPS™

Dirt Trap

Aplicarea filler cu Accuspray™

Şlefuirea filler-ului

Mascare

Aplicare filler

Înlocuire parbriz

Lipirea structurală şi a panourilor

Straturi de protectie

Reparaţii plastice

Sealing

Polizare şi Şlefuire grosieră

Reparaţia caroseriei

Protecţie personală

Proces eficient de şlefuire

Potrivirea nuanţei

Rectificarea vopselei

 • Soluţiile de la 3M pentu Service sunt concepute pentru a face munca reparatorilor auto mai uşoară, mai rapidă şi mai economică.

  Produsele 3M de finisare ajută service-urile să obţină mai mult profit şi succes. Făcând munca bine din prima este cheiea pentru a creşte productivitatea şi mulţumirea clienţilor. Toate produsele 3M sunt concepute să ofere eficientă maximă şi performanţe promise.

  3M oferă produse şi recomandări pentru procesele de reparaţie în Service sau industria reparaţiilor SMART. Urmăriţi instrucţiunile pas-cu-pas sau urmăriţi videoclipurile noaste cu demonstraţii pentru a va asigura de folosirea corectă a produselor şi procedurilor care sunt folosite pentru a oferii clienţilor noştri rezultate de calitate.


 • Reparaţiile SMART sunt o combinaţie de tehnici eficiente din punct de vedere al costului şi pot fi utilizate când zona de reparat nu depăşeşte dimensiunile unei coli A4.

 • Metodele 3M pentru polizare, şlefuire sau lipire folosesc cele mai recente tehnologii şi lucrând îndeaproape cu industria auto ne asigurăm că oferim metodele corecte pentru a lucra la cele mai înalte standarde.

 • Materialele 3M de reparare plastic oferă o soluţie pentru repararea crăpăturilor, găurilor şi rupturilor în elementele de plastic ale caroseriei sau permit reconstrucţia unor părţi fără a mai fi nevoit să aştepţi piesele de schimb.
 • Nu contează dacă preferi să mixezi chitul manual sau preferi revoluţionarul sistem DMS de reducere a timpului şi materialelor, chiturile 3M sunt produse premium care te vor ajută să obţii suprafaţă dorită pentru aplicarea filler-ului.
 • Soluţiile noastre 3M pentru mascare sunt excelente chiar şi pentru cele mai dificile zone de mascat. Protejează de gazare şi atingerea preciziei în reparaţie este ceea ce serviceu-ul are nevoie. Produsele inovatoare 3M oferă mult mai mult decât "doar o altă bandă" - noi oferim soluţii de mascare care simplifică tot procesul de vopsire pentru tine.

 • Uneltele şi metodele de şlefuire de la 3M includ tehnologii inovatoare că abrazivii care se ascut singuri - Cubitron™ II sau Trizact™, care te vor ajută să ai o rată de tăiere bună şi o viaţă lungă a abrazivului. Indiferent că este vorba despre granulatii grosiere şi margini de chit sau şlefuire fină la pregătirea aplicaţii stratului de vopsea, tehnologiile abrazivelor 3M asigura că întotdeauna vei avea calitatea dorită a suprafeţei pentru următorul pas al procesului.

 • Începând cu îmbunătăţirea cabinei de vopsit cu sistemul 3M Dirt Trap şi incluzând inovaţii precum PPS™ şi mai recent sistemul Accuspray™, 3M are o gama largă se soluţii pentru aplicare filler sau vopsea, incluzând unelte şi procese care să ajute la alegerea uşoară a nunatei.
 • De la redare luciu la polişare, folosind 3M te asiguri că ai soluţia corectă pentru a atinge o finisare de calitate. Începând cu unelte inovatoare de rectificare a defectelor în vopsea, soluţiile 3M pentru service-ul auto te ajută să obţii o finisare perfectă cu Sistemul 3M de polişare codat pe culori - perfect pentru service-ul profesional!

 • Protejează-te pe ţine şi echipa ta de vopseaua potenţial vătămătoare, praf şi zgomot. 3M te ajută să identifici echipamentul de protecţie personală pentru nevoile tale.
 • Sistem complet de şlefuire auto
  3M şi Festool Automotive Systems au format o colaborare strategică la nivel global pentru a oferii cele mai bune soluţii în industria auto reparatoare de maşini. Cele mai bune inovaţii în cadrul abrazivelor de la 3M, incluzând abrazive Cubitron ™II, sunt acum disponibile împreună cu uneltele premium de pregătire a supraferei de la Festool Automotive Systems, incluzând maşini de şlefuit pneumatice şi electrice, maşini de polisat şi talere, aspiratoare şi staţii de lucru şi service.