Beneficii

O privire de ansamblu a beneficiilor 3M

Aici, te poti dezvolta realizand activitati antrenante la o companie de top care iti rasplateste efortul. Cand excelezi in munca de care esti pasionat, contribui la succesul 3M si mai ales la succesul tau. Vei vedea in jurul tau ca oportunitatile sunt la tot pasul.

 • Pachetul nostru de compensatii si benficii " 3M Total Rewards"

  3M Total Rewards include o gama de planuri si programe menite sa atraga, sa fidelizeze si sa motiveze angajatii foarte performanti de care depind dezvoltarea si succesul companiei. 3M Total Rewards se imparte pe 3 planuri :

  Salariul. Vei fi recompensat pentru efortul tau cu un salariu competitv si stimulente financiare variabile in functie de performantele personale sau ale companiei.

  Beneficiile. Bucura-te de viata datorita pachetului de beneficii premium. Asigurare medicala, de viata si in caz de accidente , planul de pensie privata si de cumparare de actiuni iti vor imbunatati viata atat fizic cat si financiar.

  Viata in cadrul companiei. Evolueaza prin activitati incitante, conducand proiecte importante , lucrand cu oameni talentati si descoperind oportunitati de a-ti dezvolta abilitatile in timp ce te vei bucura de multiple avantaje, programe si resurse.

Salariul tau

 • Meritele tale in dezvltarea companiei sunt recunoscute atunci cand iti primesti salariul. Pentru a ne asigura ca oferta noastra financiara este alininata cu dorinta noastra de a fi competitivi, 3M compara in mod regulat salariile si beneficiile cu ale altor companii asemenatoare ca activitate si importanta.

  Salariul tau poate include 2 componente : salariul de baza si bonusuri. In timp ce salariul de baza se aplica tuturor angajatilor, bonusurile sunt oferite angajatilor eligibili si pot include plati anuale sau procente din vanzari.

  Planul anual de bonusuri
  Bonusurile anuale se acorda angajatilor eligibili in functie de performantele companiei, ale departamentului sau cele personale. In majoritatea cazurilor, sunt eligibili pentru bonusul anual angajatii activi si neimplicati in productie ai 3M. Angajatii eligibili pentru bonusurile din vanzari nu sunt inclusi in planul anual de bonusuri.

  Bonusuri din vanzari
  Salariul fiecarui reprezentant de vanzari include o baza de salarizare si un bonus din vanzari, platit lunar sau anual, in functie de departamanetul de care apartine.

  Planul de bonusuri pe termen lung
  Angajatii care fac parte din managementul companiei sunt eligibili pentru bonusuri bazate pe nivelul lor de responsabilitate, contributia individuala si performantele de leadership.


Beneficiile tale

 • Serviciile medicale sunt o alta componenta importanta a pachetului de beneficii 3M . Oferim asigurari de sanatate de calitate pentru angajatii nostri cat si pentru coasigurati.

  Servicii medicale
  Planul de sanatate 3M ofera pe langa asigurarea de sanatate clasica si o asigurare suplimentara valabila in o retea de clinici private renumite in Romania.

  Concediile medicale
  Oferim concedii platite pe perioada scurta sau lunga in eventualitatea unei probleme medicale care impiedica desfasurarea activitatii. Concedii de odihna platite

  Concedii de odihna platite
  Pentru a putea pastra un echilibru intre viata profesionala si cea personala, oferim angajatilor concedii de odihna platite, beneficii in caz de dizabilitati pe termen scurt sau lung cat si zile libere pentru urgente familiale sau alte situatii neprevazute

  Plan de pensii
  Planul de pensii ofera o baza solida de beneficii care include atat contributia la fondul de pensii de stat si pensia privata obligatorie cat si posibilitatea realizarii de catre angajat a unui plan de pensie privata facultativa.


 • Acest text nu reprezinta un document oficial iar in cazul oricarei ambiguitati de interpretare sau neconcorante , documentul oficial este cel care primeaza. 3M is rezerva dreptul de a modifica sau a anula planul de beneficii partial sau total. Doar persoanele care indeplinesc criteriile de eligibilitate stipulate in documentul oficial pot beneficia de prevederile sale.