2 angajati 3M in atelierul de croitorie
Aici ideile tale ajuta la modelarea vietilor de zi cu zi din toata lumea

Activitatea in cadrul companiei 3M

Cautare avansata

Cultura noastra este sa nu dam inapoi de la nici o provocare. Fiind una dintre companiile de top ale lumii, avem cei mai buni si mai inteligenti angajati care lucreaza nu doar pentru a avansa in cariera, lucreaza pentru a avansa intreaga lume

 • Padure la apus
  Fa o diferenta in lume

  La 3M facem lucruri care conteaza, folosind stiinta pentru a influenta pozitiv vietile oamenilor. Sustenabilitatea sta la baza companiei noastre , astfel protejam resursele naturale si echilibram factorii economici, sociali si de mediu in timp ce ne ocupam de rezolvarea problemelor globale. Suntem uniti de un singur tel : sa imbunatatim viata fiecarui om.

  Brand

  Sustenabilitate

  Programe caritabile 3M

 • Semn 3M in campus
  Fa parte din o companie de top

  Aici vei face parte dintr-o companie internationala recunoscuta pentru standardele ridicate de integritate. Suntem un model de urmat de peste 114 ani pentru ca evoluam rapid, ne adaptam la schimbare si ramanem intotdeauna integri. Vei descoperi oportunitati in domenii cum ar fi sanatatea, electronica si transporturile, tehnologii inovative care fac viata cotidiana mai usoara, mai sigura si mai implinita.

  Fa cunostinta cu conducerea 3M

  Vezi activitatea financiara a companiei

 • Manager de design 3M in multime
  Lucreaza cu cei mai buni si mai inteligenti oameni

  3M este un conglomerat de oameni intelgenti si motivati. Aici vei descoperi o cultura a incluziunii si vei colabora cu minti curioase si creative. Arealul vast de locatii, tehnologii si produse creaza premisele unei cariere merituoase. Iti oferim flexibilitatea de care ai nevoie pentru a impleti viata profesionala cu cea personala.

  Informeaza-te despre cultura diversitatii si incluziunii

 • 2 angajati 3M in laborator
  Dezvolta-te prin activitati stimulante

  La 3M, intrebarea " Ce ar fi daca…? " face parte din modul nostru de viata. Consideram ca oricine poate fi un lider si oferim oportunitati de dezvoltare in fiecare etapa a carierei tale. Fie ca lucrezi in unul din laboratoarele, birourile , fabricile sau centrele de cercetare 3M , vei invata, te vei dezvolta si vei indeplini sarcini importante pentru tine si companie. Oportunitatile take sunt nesfarsite.

  Programul pentru studenti

  Tehnologiile 3M

 • 2 angajati discutand
  Recompense pentru eforturile tale

  3M iti rasplateste implicarea. Cu cat contribui mai mult la succesul companiei, cu atat creste succesul tau personal. Oferim o baza de salarizare competitiva si bonusuri de performanta. De asemenea oferim o gama larga de beneficii si reduceri menite sa iti asigure confortul de zi cu zi.

  Beneficii


Aici, pasiunea ta devine un obiectiv

Aici, pasiunea ta devine un obiectiv

Activitatea in cadrul companiei 3M

 • Marketing si Comunicare

  Aici vei avea acces la pietele internationale si un flux continuu de produse de promovat. Daca esti pregatit sa faci fata resurselor unei companii de top cu spiritul antreprenorial al unui start-up , exploreaza oportunitatile profesionale in Marketing si Comunicare

 • Vanzari

  Aici, ai mereu produse care rezolva problemele clientilor. Inovam constant , impactand aproape orice domeniu industrial. Afla mai multe despre departamentul de vanzari ale companiei si obtine acces la o serie de oportunitati la nivel global pe care doar 3M ti le poate oferi

 • Cercetare si Dezvoltare

  Cu mai mult de 45 de tehnologii de baza suntem lideri in inovatie in aproape orice ramura industriala . In departamentul de Cercetare si Dezvoltare vei fi parte dintr-un flux constant de idei noi, punandu-ti amprenta pe o gama de produse care imbunatatesc viata a milioane de oameni.

 • Inginerie

  Inginerii sunt motorul inovatiei 3M . Aici, angajamentul nostru pentru noi descoperiri iti va oferi libertatea de a cerceta noi tehnologii, dezvolta noi materiale si creea solutii noi. Cu produse in aproape orice industrie, oportunitatile pentru ingineri sunt nelimitate.

 • Inginerie : Industria prelucratoare

  Aici, iti vei pune in practica toata experienta pentru a gasi solutii care vor schimba lumea. Lucram impreuna pentru a dezvolta si imbunatati procesul de prelucrare, calitatea produselor si

 • Financiar

  Avand o cultura a colaborarii care incurajeaza leadershipul si initiativa, compania 3M este pe locul 15 in topul celor mai prestigioase companii din lume. Daca esti gata sa devii membrul unei organizatii care are o traditie a succesului de peste 100 de ani , exploreaza oportunitatile din domeniul financiar.

 • Resurse Umane

  De peste 100 de ani furnizam solutii inovatoare - produse si materiale care schimba vietile oamenilor din toata lumea. Secretul din spatele evolutiei noastre este un mediu de lucru energic unde fiecare voce este auzita si fiecare membru al echipei este important

 • Tehnologia Informatiei (IT)

  3M este o resursa nesfarsita de oameni inteligenti si motivati. Aici vei descoperi o cultura a incluziunii si vei colabora cu minti inventive si deschise catre nou. Vei avea ocazia sa lucrezi cu siteme si tehnologii de ultima generatie , sa furnizezi analize de business proactive, sa avansezi pe masura talentului si initiativelor tale si sa iti aduci aportul la transformarea companiei noastre. Vezi aici oportunitatile pe care ti le oferim.

   

 • Sourcing and Operations

  In divizia noastra de Sourcing and Operations vei lucra in domenii cum ar fi polimeri chimici, ambalare , fibre , tehnologia informatiei si altele. Avem un domeniu potrivit pentru orice fel de calificare.

 • Departamentul aprovizionare

  Atunci cand esti expert in aprovizionare la 3M , stii sa pui lucrurile in miscare. Implementand principiile Lean Six Sigma si procese de imbunatire continua vei urmari eficienta, rapiditatea si stiinta. Si vei descoperi un potential de dezvoltare la fel de vast ca si gama noastra de produse.

 • Juridic

  Echipa de avocati si experti juristi a 3M sunt legatura dintre stiinta si lege. Acesti profesionisti de top sunt partenerii departamentelor pe care le consiliaza si le reprezinta, asigurand in acelasi timp angajamentul companiei pentru cele mai intalte standarde etice.

femeie cu iPad

In cadrul companiei 3M ai acces la un plan avantajos de beneficii

3M Beneficii