2 angajati 3M in laborator
Aici, nu incetezi niciodata sa inveti si sa descoperi lucruri noi.

Programe Entry - Level si pentru studenti

Aici, suntem toti studenti - invatand, descoperind, explorand si inovand impreuna. Astfel, oferim o gama variata de oportunitati studentilor si candidatilor entry-level

 • Mentor si intern la computer

  Programe de internship si entry-level


  Acumuleaza experienta utila intr-un mediu unde vei dezvolta aptitudini cautate pe piata muncii si vei lucra la proiecte uimitoare. Internshipurile sunt de obicei full-time pe perioada verii.


Arial de programe

Programul nostru de internship si pentru proaspetii absolventi ofera o pregatire temeinica in multiple domenii. Fie ca aspiri catre prelucrare, distributie sau marketing , programele noastre iti vor oferi cunostinte si deprinderi utile pe care le poti aplica pe masura ce avansezi in cariera.

 • Femeie la birou cu computer
  Vanzari

  Programul de internshipuri destinate studentilor si absolventilor a fost gandit cu scopul de le implementa cunostintele practice necesare care fac din departamentul de vanzari o disciplina si o profesie.

 • Femeie stand in hol
  Internshipuri in departamentul financiar

  Departamentul financiar global al comapniei 3M este un lider in furnizarea de analize financiare proactive, consultanta , audit si raportare. Cu peste 35 de divizii in toata lumea, poti fi parte a unei echipe care ofera clientilor o viata mai buna