Cresterea eficientei proceselor de imbinare si asamblare

Cresterea eficientei productiei
Cresterea eficientei productiei

3M face din eficienta un punct esential. Consultati modul in care producatorii din diverse segmente de industrie utilizeaza adezivi si benzi adezive 3M pentru a imbunatati eficienta, a reduce costurile cu forta de munca si pentru a creste productia.

INTREABA UN EXPERT 3M
 • Adezivii si benzile adezive 3M sunt usor de utilizat si eficiente, oferind solutii rapide de lipire care depasesc multe aplicatii de sudura si de fixare mecanica. Produsele 3M pot contribui la cresterea productiei, ceea ce duce la scaderea numarului de ore de munca si la scaderea costurilor de productie.

  Vizualizati toate produsele


Videoclipuri cu recomandari ale clientilor

Vedeti cum am ajutat clientii sa isi mareasca viteza si performanta

 • Vedeti cum a folosit AquaCal adezivii 3M pentru a imbunatati propriul proces de fabricatie
  3M Recomandari | AquaCal

  Trecerea la adezivii din plastic structural 3M™ Scotch-Weld™ a permis firmei AquaCal sa-si cvadrupleze productia totala.

 • Vedeti cum a folosit Dawson Doors adezivi 3M pentru a-si imbunatati procesul de fabricatie
  3M Recomandari | Dawson Doors

  Prin incorporarea adezivului 3M™ Scotch-Weld™ in produsul lor, firma Dawson Doors a eliminat trei pasi din procesul lor de productie si a inregistrat o scadere cu 50% a orelor de munca necesare productiei.


 • Vedeti cum firma McGrath Inc. a folosit adezivi si benzi adezive 3M pentru a le imbunatati procesul de fabricatie
  3M Recomandari | MG McGratch Inc.

  Producatorul de panouri de construtii MG McGrath Inc. a crescut viteza de productie si productia finala prin utilizarea benzilor adezive 3M™ VHB™.

 • Vedeti cum firma WS Steel a folosit banda adeziva 3M VHB pentru a imbunatati procesul de fabricatie
  3M Recomandari | WS Steel

  WS Steel a inregistrat o scadere cu 20% a costurilor de productie prin inlocuirea procesului de sudare in punct cu banda adeziva 3M™ VHB™.Conecteaza-te cu noi

Suntem aici pentru a te ajuta.

Aveti nevoie sa identificati produsul corect destinat proiectului sau aplicatiei dumneavoastra? Contactati-ne in cazul in care aveti nevoie de informatii tehnice despre produs, de sfaturi cu privire la aplicatia respectiva sau daca intentionati sa colaborati cu un specialist tehnic 3M. Ne puteti suna la numarul de telefon +40 21 202 8000.+40 21 202 8000.