Relatari din domeniul industrial - Lipire si asamblare

Materialele si produsele diferite impun in mod natural diferite abordari in ceea ce priveste lipirea si fixarea acestora. Aflati cum profesionisti din numeroase domenii ale industriei utilizeaza adezivii si benzile noastre adezive pentru o lipire de durata, crescand eficienta si micsorand costurile.

Sunteti curios sa aflati ce poate inseamna o lipire de durata pentru productia dumneavoastra? Contactati expertii nostri in lipire si asamblare pentru mai multe informatii.

 

  • Diferite tipuri de materiale. Lipirea mai multor tipuri de materiale. Suprafete greu de lipit. De la materiale plastice la materiale metalice si de la materiale compozite la materiale buretoase, 3M stie cum sa depaseasca dificultatile aparute in timpul procesului de lipire a diferitelor tiputi de materiale, prin utilizarea solutiilor inovative de adezivi si benzi adezive.

  • Intrucat reglementarile guvernamentale presupun cresterea permanenta a standardelor economice privind combustibilul, producatorii de automobile sunt lideri in aplicarea tehnologiilor pentru reducerea masei automobilelor. 3M si Automotive Engineering International au colaborat pentru a determina ce tehnologii si materiale sunt cele mai eficiente, pentru a sprijini producatorii de automobile sa indeplineasca target-ul de reducere a masei automobilului.

  • Adezivii si benzile adezive 3M sunt usor de utilizat si eficiente, oferind solutii rapide de lipire care depasesc performantele dispozitivelor de fixare mecanica. Produsele 3M pot ajuta la imbunatatirea proceselor de productie, prin diminuarea timpului de lucru si a costurilor de productie.


Conecteaza-te cu noi

Suntem aici pentru a te ajuta.

Aveti nevoie sa identificati produsul corect destinat proiectului sau aplicatiei dumneavoastra? Contactati-ne in cazul in care aveti nevoie de informatii tehnice despre produs, de sfaturi cu privire la aplicatia respectiva sau daca intentionati sa colaborati cu un specialist tehnic 3M. Ne puteti suna la numarul de telefon +40 21 202 8000.+40 21 202 8000.