Cum se lipesc materiale diferite

Lipirea materialelor diferite

Lipirea materialelor multiple

Adezivii si benzile adezive 3M oferta cele mai usoare optiuni prin care se pot lipi diferite tipuri de materiale si suprafete greu de lipit.

INTREABA UN EXPERT 3M

  • Lipirea mai multor materiale poate reprezenta un adevarat obstacol chiar si pentru profesionistii in design si inginerie. Gama specializata de adezivi si benzi adezive 3M poate ajuta la rezolvarea si simplificarea problemelor comune, care cuprind lipirea a doua materiale diferite sau a suprafetelor greu de lipit. De la materiale plastice la cele metalice, de la materiale compozite la buretoase, 3M stie cum sa obtina o lipire avansata mult mai usor, cu ajutorul solutiilor unice de adezivi si benzi adezive.


Energie de suprafata mica

De ce substraturile cu energie de suprafata mica sunt dificil de lipit?

La 3M, inginerii nostri inteleg particularitatile stiintifice in ceea ce priveste lipirea substraturilor cu energie de suprafata mica si le-au consemnat in brosura pe care o puteti descarca gratuit mai jos.

Descarca Gratuit Brosura (PDF, 720.92 KB)

Lipirea substraturilor cu energie de suprafata mica

Lipirea substraturilor cu energie de suprafata mica: Vedeti cum adezivii 3M rezista sub actiunea apei

O mica sectiune a fost indepartata dintr-un kayak realizat din polietilena, pentru a permite montarea unei camere video. O fereastra din policarbonat transparent a fost lipita de kayak utilizand un adeziv structural 3M™ Scotch-Weld™ pentru materiale plastice. Camera video a fost sigilata in interior, putand astfel filma chiar si sub actiunea apei.


Conecteaza-te cu noi

Suntem aici pentru a te ajuta.

Aveti nevoie sa identificati produsul corect destinat proiectului sau aplicatiei dumneavoastra? Contactati-ne in cazul in care aveti nevoie de informatii tehnice despre produs, de sfaturi cu privire la aplicatia respectiva sau daca intentionati sa colaborati cu un specialist tehnic 3M. Ne puteti suna la numarul de telefon +40 21 202 8000.+40 21 202 8000.


Alte site-uri 3M:
De unde cumparati
Urmariti-ne
Schimbati locatia
România - română