Imaginea unei persoare atasand banda vhb pe cadru pentru atasarea ulterioara pe panou

Montajul Panourilor pe Cadru si a Ranforsarilor pe Panou

Lipeste permanent panourile pe cadre rigide

INTREABA UN EXPERT 3M

Solutii 3M de atasare a panourilor-pe-cadru si a ranforsarilor-pe-panou pentru o rezistenta de durata

 • Montajul Panoului pe Cadru

  Montajul Panoului pe Cadru

  Ansamblurile panou-pe-cadru survin cand panourile decorative sau cele portante sunt aplicate pe un cadru rigid pentru sprijin. Cateva exemple uzuale includ fatade de constructie, panouri de remorca, pereti de ascensor si cutii de semne.

 • Rigidizatorul aplicat pe panou

  Ansambluri Ranforsare pe Panou

  Ranforsarile sunt aplicate pe panouri pentru a oferi un plus de suport si de rigiditate. Acestea sunt frecvent intalnite la panourile de remorca, semnele de circulatie si carcasele metalice mari. ​

 • Imaginea tensiunii de rupere care are loc in cadrele panoului

  Stresul de rupere la Panoul-pe-Cadru

  In aplicatiile verticale de panou-pe-cadru, forta gravitatiei produce o tensiune de rupere, deoarece incarcatura panoului este exercitata pe lipitura. Uneori poate fi prezenta o dezlipire sau gaura, dar acele forte de dezlipire si gaurire sunt atenuate avand o dispozitie liniara prin care se poate dispersa sarcina.

 • Imagine care prezinta compresie si tensiune la Rigidizatorul-pe-Panou

  Compresia si Tensiunea la Ranforsare-pe-Panou

  In aplicatiile de ranforsare-pe-panou, greutatea ranforsarii nu este adesea atât de mare incat sa contribuie la ruperea incarcaturii. In schimb, pentru aceste ansambluri, ranforsarea se confrunta adesea cu tensiune de compresie, deoarece se aplica sarcina pe panou, cum ar fi sarcinile de vant. Din nou, pot exista unele forte de clivaj si rupere, dar nu pe lungimi liniare, iar modelul canalului frontal disperseaza aceste sarcini.


Categorii de produse

 • Benzile de lipire de inalta rezistenta sunt o alternativa dovedita la suruburi, nituri, suduri si alte elemente de fixare mecanice. Banda 3M™ VHB™ ofera rezistenta instantanee, o lipire finala ridicata si sigileaza simultan. Viscoelasticitatea benzii 3M™ VHB™ permite miscarea relativa a pieselor pentru dilatatie / contractie termica. Ideal pentru aplicatii intre suprafete plate cu o grosime uniforma a liniei de lipire.

 • Adezivii structurali acrilici, epoxi si uretanici au o rezistenta la forfecare de peste 6.8MPa (1,000psi). Mai potriviti pentru lipituri mai subtiri, forme neregulate si suprafețe texturate unde este necesara rezistenta la sarcina. Asigura cea mai mare rezistenta a capacitatii portante si rezistenta la mediul inconjurator.

 • Acrilicul, poliuretanul, nitrilul si hibridul sunt tehnologii adezive unice cu proprietati de etansare remarcabile. Aceste produse sunt capabile sa umple goluri mai mari si neregulate, inclusiv substraturi grosiere. Formularile extrem de flexibile permit miscare relativa pentru extindere / contractie termica.

 • Cleme reutilizabile 3M™ Dual-Lock pentru soluții de fixare puternice si usor de indepartat. Aceste produse sunt ideale pentru a permite accesul la repararea sau inlocuirea unui panou. Sustinute in general cu banda VHB™ de la 3M™ sau alte tehnologii de adeziv 3M.


Solutiile de atasare 3M Panou-pe-Cadru si Ranforsare-pe-Panou factori de performanta pentru o rezistenta de durata

Toate tehnologiile 3M prezentate mai jos sunt utilizate in mod obisnuit in aplicatiile pentru panouri. Utilizati lista de mai jos ca o comparatie relativa a performantei produsului.

 • + = Bun ++ = Mai bun +++ = Cel mai bun

Conectati-va cu noi

Suntem aici pentru a va ajuta.

Aveti nevoie de ajutor pentru a gasi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastra? Contactati-ne daca aveti nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori daca doriti sa colaborati cu un specialist tehnic 3M, sau apelati-ne la +40 21 202 8000.

Aveti nevoie de ajutor pentru a gasi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastra? Contactati-ne daca aveti nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori daca doriti sa colaborati cu un specialist tehnic 3M, sau apelati-ne la +40 21 202 8000.