Imagine cu montarea si fixarea pieselor ornamentale pe o suprafata

Ansamble pentru Montarea si Fixarea ornamentelor

Solutiile produselor 3M pentru montarea si fixarea ornamentelor au rezistenta indelungata si ridicata pentru proiecte inteligente

Intreaba un expert 3M

Instrumente perfecte pentru performante elegante

 • Montarea si fixarea ornamentului reprezinta aplicarea unui obiect mai mic pe o suprafata mai mare pentru a adauga un plus de functionalitate sau pentru decor. Aceste tipuri de atasamente sunt uzuale in transport, echipamente, mobilier, constructii si arhitectura. Acestea necesita adesea rezistenta la aderenta in sarcina, estetica, indepartare si lipire rapida cu o accesorizare mica sau inexistenta. ​

 • Persoana care monteaza semnul de parcare pe un perete de beton

  Montarea Ansamblului

  Exemplele includ semne mici, oglinzi si placi albe si panou-peste-panou cu acoperire adeziva partiala.

 • Ornament decorativ montat pe suprafata vopsita

  Accesoriu Ornamental

  Decorarea sau identificarea adaugata pe o suprafata. Exemple includ placi de nume, banda de margine, bezele, rozete si bare de montaj.

 • Tensiune de rupere care are loc intr-o lipire suprapusa

  Tensiune de rupere in montarea si fixarea ansamblelor ornamentale

  Foarte asemanatoare cu ansamblurile rigidizator-pe-panou, montarea si fixarea se confrunta adesea cu o rupere in punctul mort datorita gravitatiei. Deoarece imbinarea este adesea deja proiectata ca rupere, inerent este proiectat pentru lipirea adeziva. Unele aplicatii de montare vor vedea, de asemenea, unele clivaje in plus fata de forfecare - si ca un impact mai degraba decat o incarcatura. Considerati obiectivele sau carcasele montate pe dispozitive electronice portabile sau carcase. Stresurile dinamice sunt foarte frecvente si pot fi efectuate teste de scadere pentru a testa rezistenta adezivului sau a benzii.

Categorii de produse si considerații pentru montarea si fixarea ornamentelor

Sunt detaliile care va fac proiectul atat de inteligent. De aceea, aveti nevoie de adezivi pentru montare si fixare care sa tina repede atunci cand doriti, sa eliminati usor atunci cand este necesar si sa ramaneti ascunsi pentru un aspect curat. Benzile si adezivii 3M sunt ideali pentru montarea in mod invizibil a unor elemente precum semne, panouri sau oglinzi mici, precum si bare de montin, terasamente, bezele, rozete si alte ornamente.

 • Benzile de lipire de inalta rezistenta sunt o alternativa dovedita la suruburi, nituri, suduri si alte elemente de fixare mecanice. Poate fi aplicat in prealabil pe ornament, pentru flexibilitatea productiei. Ideal pentru substraturi diferite.

 • Adezivii structurali acrilici, epoxi si uretanici au peste 6.8MPa (1,000psi) in rezistenta la rupere in suprapunere. Utilizare pentru incarcaturi grele cu zone de imbinare mai mici (Exemplu: suporti pe panouri grele, piese slab potrivite cu forte mari de spate).

 • O parte adeziva de cianoacrilat fara solventi (CA) care atinge rezistenta la manipulare in 5-30 de secunde. Excelent pentru liniile de legatura foarte mici (<10 cm ). Utilizat frecvent pe cauciucuri si materiale plastice.

 • Adeziv termorezistent cu un component, aplicat la cald, cu rezistenta si forta instanta. Rezistenta finala tratata de peste 6.8MPa (1,000psi). Excelent pentru lemn si plastic.

 • O hartie, o pelicula sau un tesut cu adeziv sensibil la presiune pe ambele parti. Poate fi laminat pe o suprafata prin automatizare sau manual. Poate fi preaplicat pe ornament. Confera lipituri estetice foarte fine. Formulari speciale pentru plastice LSE.

 • Adeziv sensibil la presiune pe impermeabilizare. Poate fi laminat pe o suprafata prin automatizare sau manual. Poate fi preaplicat pe ornament. Confera lipituri estetice foarte fine. Formulari speciale pentru plastice LSE.

 • Carligele 3M™ Dual Lock™ si Clemele Reutilizabile 3M™ pentru soluții de fixare puternice, dar usor de indepartat. Aceste produse sunt ideale pentru montarea, fixarea sau instalarea si schimbarea rapida .

 • Rasini termoplastice 100% solide, care ating rezistenta lipiturii in cateva secunde. Excelent pentru lemn si plastic.


Factori de performanta pentru Montarea si Fixarea Ornamentului

Toate tehnologiile 3M prezentate mai jos sunt utilizate de regula in aplicatiile de montare si fixare a ornamentelor. Utilizati lista de mai jos ca o comparatie relativa a performantei produsului.

 • + = Bun ++ = Mai bun +++ = Cel mai bun

Conectati-va cu noi

Suntem aici pentru a va ajuta.

Aveti nevoie de ajutor pentru a gasi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastra? Contactati-ne daca aveti nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori daca doriti sa colaborati cu un specialist tehnic 3M, sau apelati-ne la +40 21 202 8000.

Aveti nevoie de ajutor pentru a gasi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastra? Contactati-ne daca aveti nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori daca doriti sa colaborati cu un specialist tehnic 3M, sau apelati-ne la +40 21 202 8000 .