Soluții pentru provocări de lipire și asamblare!
Soluții pentru provocări de lipire și asamblare!

În diferite industrii, aplicații și substraturi, 3M oferă o gamă largă de produse pentru lipire care simplifică rezolvarea provocărilor dvs. de asamblare.

Intreaba un expert 3M

Știința Adeziunii

Aflați de la experții 3M mai multe informații despre modul în care puteți utiliza adezivii și benzile adezive în proiectele dvs.


Aplicații comune de lipire și asamblare

  • Benzile, adezivii, agenții de etanșare și elementele de fixare 3M oferă o gamă largă de produse pentru aplicații de tip panou-pe-cadru și întăritor de panou.

  • Îmbinările mici au, de obicei, forme neregulate, având doar o zonă mică disponibilă pentru

  • Soluțiile 3M pentru laminarea suprafețelor de dimensiuni mari rezistă la tensiuni de rupere și dezlipire
  • Realizați o lipire durabilă fără a utiliza șuruburi. 3M are produsul perfect pentru orice aplicație de asamblare.


Videoclipuri cu testimoniale ale clienților

Vedeți cum ne-am ajutat clienții să își sporească viteza și randamentul


Produse de lipire și asamblare

  • Realizați lipiri durabile și fiabile într-un mod rapid, ușor și rezistent. Rezistentă și practic invizibilă, banda 3M VHB oferă posibilități nelimitate pentru proiecte, fără a fi nevoie de elemente de fixare mecanice.

  • Completarea performantă pentru sudură, nituri și elemente de fixare mecanice

  • Adezivii de contact și adezivii pulverizabili sunt extrem de versatili, sunt potriviți pentru o mare varietate de spume și materiale textile multifuncționale, sunt foarte rezistenți putând fi aplicați cu pensula, trafaletul sau prin pulverizare și se găsesc în diverse forme de împachetare cum ar fi aerosoli, butelii presurizare cu volum mare sau recipiente nepresurizate.

  • Pentru fiecare design excelent, există un produs 3M excelent. Adezivi și benzi 3M pentru rezultate mai rezistente și mai durabile.


Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dvs.?

Suntem aici pentru a vă ajuta!

Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi tehnice, cu privire la produse sau aplicații sau dacă doriți să colaborați cu un specialist tehnic 3M, sau sunați-ne la +4 021 202 80 48