1. 3M™ Cubitron™ II

3M™ Cubitron™ II

View Video

3M™ Cubitron™ II Taie mai repede, Dureaza mai mult.

3M™ Cubitron™ II aduce revolutionara tehnologie a Granulei Ceramice Formatizata cu Precizie pentru cele mai grele aplicatii cum ar fi sanfrenare, indepartare bavuri si nivelarea sudurilor. Aceste discuri, reduc temperatura degajata in timpul aschierii si pot sa indeparteze aceeasi cantitate de material cu mai putina presiune aplicata de operator, astfel fiind mai usor de folosit. Ideal pentru operatori, economic pentru afacerea ta!


Particularitatile unice ale Discurilor de Polizare 3M™ Cubitron™ II sunt:

 • Dolgu ve Çapak Taşlama

  Dureaza cel putin de doua ori mai mult

  Aschiaza mai rapid datorita Granulei triunghiulare Ceramice Formatizata cu Precizie orientata electrostatic. Granula Formatizata triunghiular este orientata electrostatic pentru a genera muchii ascutite, fiecare actionand astfel ca o unealta aschietoare individuala ce se va uza uniform conferind durabilitate si consistenta.

  Citeste mai mult…

 • Kaynak Ağzı Açma

  Aschiere mai consistenta, durata de viata marita

  Discul este special conceput pentru a genera rata mare de taiere pe toate tipurile de metale feroase, oteluri inoxidabile, oteluri inoxidabile, oteluri aliate si fonta. Pe masura ce granula triunghiulara se uzeaza, se fractureaza continuu controlat si face ca aschierea sa fie mai consistenta si prelungeste durata de viata a discurilor.

  Citeste mai mult…

 • Boru ve Malzeme Kesimi

  Cu mai putina presiune aplicata pe piesa obtinem rezultate superioare

  Rezultatul este ca operatorul va aschia mai rapid si va putea executa mai multe piese cu un disc folosind mai putina forta musculara reducand astfel oboseala.

  Citeste mai mult…


Despre 3M™ Cubitron™ II si Granula Ceramica Formatizata cu Precizie

Produsele 3M™ Cubitron™ II ridica standardul in domeniul abrazivelor de inalta performanta.

Produsele 3M™ Cubitron™ II se bazeaza pe Granule Triunghiulare Formatizate cu Precizie orientate electrostatic pentru a genera muchii ascutite, fiecare actionand astfel ca o unealta aschietoare individuala ce se va uza uniform conferind durabilitate si consistenta. Aceasta granula aschiaza cu pana la 30% mai rapid decat abrazivele premium conventionale.

Aflati mai multe despre mastile 3M™ Aura™, care va permit sa respirati mai usor in timp ce lucrati cu produse abrazive.


Ordinea in care partenerii 3M sunt afisati este una aleatoare.

Formular comanda mostra

In urma completarii formularului de mai jos, veti fi contactat de echipa 3M locala, pentru a primi informatiile necesare obtinerii mostrei.


Toate campurile sunt obligatorii


 • Pentru a raspunde solicitarii dvs., informatiile pe care le oferiti prin intermediul acestui formular vor fi utilizate conform Politicii de Confidentialitate a 3M.

 • Trimite

Multumim pentru interesul si increderea acordata produselor 3M. In cel mai scurt timp, un reprezentant 3M va va contacta pentru mai multe informatii.


Alte site-uri 3M:
De unde cumparati
Urmariti-ne
Marcile listate mai sus sunt marci inregistrate ale 3M.