1. 3M™ Cubitron™ II

3M™ Cubitron™ II

Watch the 3M™ Cubitron™ II
View Video

3M™ Cubitron™ II Taie mai repede, Dureaza mai mult.

3M™ Cubitron™ II aduce revolutionara tehnologie a Granulei Ceramice Formatizata cu Precizie pentru cele mai grele aplicatii cum ar fi sanfrenare, indepartare bavuri si nivelarea sudurilor. Aceste discuri, reduc temperatura degajata in timpul aschierii si pot sa indeparteze aceeasi cantitate de material cu mai putina presiune aplicata de operator, astfel fiind mai usor de folosit. Ideal pentru operatori, economic pentru afacerea ta!


Particularitatile unice ale Discurilor de Polizare 3M™ Cubitron™ II sunt:

 • Dolgu ve Çapak Taşlama

  Dureaza cel putin de doua ori mai mult

  Aschiaza mai rapid datorita Granulei triunghiulare Ceramice Formatizata cu Precizie orientata electrostatic. Granula Formatizata triunghiular este orientata electrostatic pentru a genera muchii ascutite, fiecare actionand astfel ca o unealta aschietoare individuala ce se va uza uniform conferind durabilitate si consistenta.

 • Kaynak Ağzı Açma

  Aschiere mai consistenta, durata de viata marita

  Discul este special conceput pentru a genera rata mare de taiere pe toate tipurile de metale feroase, oteluri inoxidabile, oteluri inoxidabile, oteluri aliate si fonta. Pe masura ce granula triunghiulara se uzeaza, se fractureaza continuu controlat si face ca aschierea sa fie mai consistenta si prelungeste durata de viata a discurilor.

 • Boru ve Malzeme Kesimi

  Cu mai putina presiune aplicata pe piesa obtinem rezultate superioare

  Rezultatul este ca operatorul va aschia mai rapid si va putea executa mai multe piese cu un disc folosind mai putina forta musculara reducand astfel oboseala.


Despre 3M™ Cubitron™ II si Granula Ceramica Formatizata cu Precizie

Produsele 3M™ Cubitron™ II ridica standardul in domeniul abrazivelor de inalta performanta.

3MTM CubitronTM II Teknolojisi

Produsele 3M™ Cubitron™ II se bazeaza pe Granule Triunghiulare Formatizate cu Precizie orientate electrostatic pentru a genera muchii ascutite, fiecare actionand astfel ca o unealta aschietoare individuala ce se va uza uniform conferind durabilitate si consistenta. Aceasta granula aschiaza cu pana la 30% mai rapid decat abrazivele premium conventionale.

Aflati mai multe despre mastile 3M™ Aura™ si comandati o mostra gratuita, care va permit sa respirati mai usor in timp ce lucrati cu produse abrazive.


Formular comanda mostra

 • In urma completarii formularului de mai jos, veti fi contactat de echipa 3M locala, pentru a primi informatiile necesare obtinerii mostrei.

  Campania se adreseaza persoanelor juridice care folosesc regulat produse abrazive

 • Toate campurile sunt obligatorii

 •  
 • Prin bifarea acestei casute imi exprim acordul de a primi newslettere, reclame, studii si informatii despre promotii si oferte de la 3M Romania si companiile partenere prin e-mail, posta, newslettere, telefon, etc. (conform acestor reguli). Am luat la cunostinta ca datele mele personale vor fi procesate de 3M Romania si companiile partenere in conformitate cu politicile de confidentialitate si transferate, stocate si/sau procesate de 3M si partenerii sai in numele 3M, in tari din afara Uniunii Europene dar intotdeauna sub strictul angajament al confidentialitatii si securitatii.

 • Trimite

Va multumim.

Multumim pentru interesul si increderea acordata produselor 3M. In cel mai scurt timp, un reprezentant 3M va va contacta pentru mai multe informatii.

Ne cerem scuze...

O eroare a aparut in timpul transmiterii formularului. Va rugam sa incercati mai tarziu...


Produse 3M™ Cubitron™ II

Accesati produsele care corespund nevoilor dumneavoastra si ale companiei dumneavoastra

Vizualizati toate produsele 3M Cubitron™ II Arrow


Alte site-uri 3M:
De unde cumparati
Urmariti-ne
Marcile listate mai sus sunt marci inregistrate ale 3M.
Schimbati locatia
România - română